Gradații de merit – sesiunea 2022/ Au fost afișate rezultatele

0

Lista cu rezultatele candidaților la concursul de acordare a gradațiilor de merit- sesiunea 2022, în urma evaluării în cadrul comisiei de evaluare, a fost afișată, miercuri, pe pagina de internet a instituției. Lista poate fi consultată accesând următorul link http://www.isjtr.ro/mat/gradatia-de-merit/2022/CENTRALIZATOR_PUNCTAJE_FINALE_GRADATII_2022.pdf , iar rezultatele sunt afișate în ordinea descrescătoare a punctajelor, pe posturi și discipline.

Comisia de evaluare a candidaturilor pentru acordarea gradațiilor de merit- sesiunea 2022 este condusă de inspectorul școlar adjunct Luminița Flori Vilae.

Candidații nemulțumiț pot contesta rezultatele obținute în perioada 08 -10 iunie, conform Graficului desfășurării concursului pentru acordarea gradațiilor de merit – sesiunea 2022.

Contestația poate fi depusă personal la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, în perioada menționată, sau se poate transmite prin poșta electronică însoțită de o copie a cărții de identitate a candidatului, la adresa de e-mail: secretariat@app.isjtr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here