George Cernea a demonstrat că este primarul potrivit pentru localitatea Gălăteni

0

George Cernea este primarul în funcție de la Gălăteni și candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea administrației locale din localitate. În cele trei mandate încredințate de locuitorii comunei, George Cernea a dovedit ca este un primar care dorește să dezvolte și să transforme Gălăteni într-un localitate europeană, o comună mai curată, mai iluminată, ceea ce deja a început a realiza. Acesta se poate lăuda cu invesiții majore în localitate.

Sunt terminate lucrările, și este facută recepția la sistemul de alimentare cu apă în localitate, următorul pas fiind branșarea gospodăriilor la alimentarea cu apă. Se lucrează la înființarea rețelei de canalizare și a stației de epurare, fiind realizați 7 din cei 9 km cât măsoară întregul proiect, astfel locuitorii comunei să poată beneficia de aceasta infrastructură modernă.

De asemenea, a fost realizată decolmatarea râului Clănița, pentru a nu mai exista probleme cu inundațiile.

De când a fost ales în fruntea comunității, edilul din Gălăteni s-a preocupat tot timpul pentru ca elevii sa aibă un spațiu adecvat pentru desfășurarea procesului de învațământ. S-a reușit  construirea de la zero a doua grădinițe și a unei școli, acestea fiind dotate cu grupuri sanitare în interiorul clădirilor.

Pentru ca activitatea fizica aduce numeroase beneficii copiilor, prin grija edilului se află în construcție un teren de sport pentru activitățile școlare.

Totodată a fost reabilitat sistemul de iluminat public, fiind montate pe stâlpii din comună aparate de iluminat stradale cu LED-uri, conform normelor din domeniu.

Unii ar spune că nu e mare lucru, însă, ținând cont de modul în care se prezintă, încă, localitățile rurale din Teleorman și nu numai, toate investițiile realizate de social-democrat sunt dovada vie a implicării și a dorinței de a le oferi oamenilor condiții de trai mai bune. Din același motiv, primarul George Cernea s-a gândit că în localitate ar fi mai mult decât binevenit un centru de permanență, pe care l-a și realizat de altfel.

De asemenea, este în derulare( a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor) un proiect de modernizare a drumurilor de interes local (asfaltare în satele Gălăteni, Bâscoveni și Grădișteanca, pe o lungime de 14 km), a fost modernizat DJ 601C Perii Broșteni- Gălăteni- Cosmești și a fost asfaltat DJ506 pe raza localității Gălăteni.

Sunt conștient că nu am făcut toate lucrurile de care au nevoie oamenii, dar sunt conștient și de faptul că am făcut tot ce am putut să fac în perioada scursă de la preluarea funcției de primar. Proiecte mai am pentru Gălăteni, bineînțeles, știu care sunt dorințele oamenilor, știu ce nevoi au și îi sigur că, așa cum am realizat obiective importante în comună până acum, vom continua împreună și în perioada următoare”, ne-a declarat George Cernea, candidatul PSD la Primăria Gălăteni.

Pentru mandatul următor, George Cernea și-a propus să aducă gaze naturale în comună, înființarea unei platforme de gunoi de grajd, continuarea modernizării infrastructurii târgului comunal, realizarea sistemului de monitorizare video a comunei, modernizarea și dotarea școlilor din localitate, pentru ca elevii să poată derula procesul educațional în cele mai bune condiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here