Gașca Zurli vine la Alexandria, de Ziua Copilului

0

Acțiunile dedicate zilei de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului continuă și la finalul săptămânii, când copiii din reședința de județ sunt așteptați în Parcul Pădurea Vedea din Alexandria, pentru a se întâlni cu Gașca Zurli. Sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 18.00, Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Supereroul Mulțumesc și Bucătărașul Lulu, alături de Tanti Prezentatoarea vor transforma Parcul Pădurea Vedea în cel mai viu și colorat loc de joacă pentru copii, intrarea fiind, evident, gratuită.

“Pentru micuții sărbătoriți s-au pregătit o serie de momente speciale, antrenante, creative și amuzante, special dedicate copiilor: desene pe asfalt, cadouri, facepainting, ateliere de creație și multe alte surprize „copilăroase”.
Le recomandăm tuturor părinților să se distreze alături de copii, dar totodată îi provocăm să „dea în mintea copiilor”, pentru că spectacolul va atinge, cu certitudine, cote maxime de amuzament, energie și sunete de veselie. Cel mai frumos sunet din lume este râsul unui copil!”, a transmis Primăria Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here