GALERIE FOTO/Ziua Națională a României, sărbătorită la Alexandria

0

La Alexandria, împlinirea a 103 ani de la Marea Unire a fost marcată, miercuri, printr-o ceremonie desfășurată la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial. Au fost prezenți la evenimentul prilejuit de Ziua Națională a României subprefecții de Teleorman Florin Tăbărana și Gigi Nădrag, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Florescu, primarul Alexandriei Victor Drăgușin și viceprimarii Ionela Ene și Augustin Ioan, senatorii Eugen Pîrvulescu și Dănuț Cristescu și deputații Calotă Florică Ică, Paul Stancu și Maria Stoian, conducători ai instituțiilor deconcentrate din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, șefi ai instituțiilor deconcentrate, precum și militari în rezervă și retragere și reprezentanți ai partidelor politice.

Ceremonia desfășurată în context pandemic, cu numeroase restricții în vigoare, a debutat cu intonarea Imnului național al României, a continuat cu oficierea serviciului religios și s-a încheiat cu depunerea de coroane de flori. Din cadrul evenimentului nu au lipsit nici discursurile oficialităților, despre semnificația zilei de 1 Decembrie vorbind subprefectul Florin Tăbărana, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Florescu, dar și primarul Alexandriei Victor Drăgușin.

În toate orașele din țară se marchează, miercuri, împlinirea a 103 ani de când Marea Adunare Națională de la Alba Iulia a proclamat unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Regatul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here