„Gala Premiilor de Excelență în SPORT”, organizată de Consiliul Județean

0

În cadrul unei „Gale a Premiilor de Excelență în SPORT”, conducerea Consiliului Județean Teleorman i-a premiat, marți, pe cei mai merituoși sportivi ai județului, care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale în anul 2022.

 

“I-am felicitat astăzi pe cei mai merituoși sportivi și antrenori de la cluburile sportive din județul Teleorman, care s-au distins prin rezultatele remarcabile obținute la competițiile naționale și internaționale.Tuturor, consiliul județean le-a oferit diplome și premii în bani, în valoare totală de 100.000 de lei.

Evenimentul marchează, în fiecare an, recunoașterea excelenței în sport, contribuind la susținerea și promovarea performanței sportive, sub mottoul:

Performanța este tradiția noastră!”, a spus Adrian Gâdea președintele CJ Teleorman.

Potrivit organizatorilor, pentru disciplinele olimpice, respectiv tir pistol și kaiak, valoarea premiilor acordate a fost de 31.000 de lei, dintre care 18.000 de lei pentru cei 10 sportivi care s-au remarcat anul trecut în competițiile sportive, iar alți 13.000 pentru antrenorii acestora.

Pentru disciplinele neolimpice, respectiv kempo, karate shotokan, fotbal tenis, culturism, premiile acordate au fost în valoare totală de 33.500 de lei, dintre care 19.500 pentru cei 11 sportivi și alți 14.000 pentru antrenorii acestora.

De asemenea, în clasamentul pe echipe sportive – baschet masculin și baschet feminin, 35.500 este suma alocată, dintre care 31.000 au mers către cele trei echipe, iar 4.500 către antrenori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here