(FOTO)Sala de Sport din Zimnicea a găzduit Caravana de Bine, acțiune organizată de Crucea Roșie Teleorman și Primăria Zimnicea

0

La finalul săptămânii trecute, 130 persoane au trecut pragul Sălii de Sport din Zimnicea, unde s-a derulat acțiunea Caravana de Bine, organizată de Filiala de Teleorman a Crucii Roșii și Primăria Zimnicea.

Astfel, sâmbătă și duminică, au fost oferite nu mai puțin de 416 consultații medicale gratuite, cele mai solicitate consultații au vizat măsurarea parametrilor fiziologici (132), se arată în bilanțul făcut de organizatori.

De asemenea, alte 110 persoane au efectuat EKG, dintre acestea 57 urmând și consultații cardiologice. Au fost efectuate și 84 de optometrii, 45 de consultații de medicină generală, dar și 98 de consultații de diabetologie.

Aceasta a fost cea de-a doua ediție a „Caravanei de Bine”, ocazie cu care zimnicenii au putut afla informații importante atât despre starea lor de sănătate, cât și alte informații utile ce țin de o bună educație pentru sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here