Focuri de armă pentru oprirea unui șofer; acesta nu poseda permis de conducere

0

 La data de 28.04.2019, polițiștii din Turnu Măgurele, în timp ce desfășurau o acțiune pentru depistarea persoanelor care conduc autovehicule sub influența alcoolului și au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu a oprit, continuându-și deplasarea cu viteză pe str. Libertății către com. Ciuperceni.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia având pornite semnalele acustice și luminoase, urmărirea fiind efectuată pe str. Libertății și alte străzi din municipiu, ajungând pe drumul de câmp ce duce către fosta uzină UVCP, unde polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând patru focuri de avertisment în plan vertical, după care alte două focuri în direcția autoturismului, nimerind anvelopa dreapta spate și bara de protecție, astfel conducătorul auto a fost oprit.

În autoturismul urmărit a fost identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 43 ani, din mun. Turnu Măgurele, ce nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, acesta fiind singur în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime omenești.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here