Florin Vasilică și Ioana Calotă au fost desemnați cetățeni de onoare ai Alexandriei

0

Interpretul de muzică populară Florin Vasilică și actrița Ioana Calotă Philippide au fost desemnați, duminică, cetățeni de onoare ai municipiului Alexandria, în cadrul ședinței festive a Consiliului Local.

Prin două proiecte de hotărâre adoptate de aleșii locali, cei doi au primit titlul de cetățean de onoare al municipiului, pentru modul în care “iubesc, trăiesc, muncesc și luptă pentru corecta promovare a valorilor tradiționale și a locurilor natale”.
După ce le-au fost înmânate plachetele, dar și diplomele din partea autorității locale, în discursurile lor aceștia au precizat că, atât cât vor putea, vor ajuta la promovarea tradițiilor și obiceiurilor alexăndrene în afara județului.

Tot în cadrul ședinței de duminică, coregraful Floriana Aurel a primit o plachetă și o diplomă de excelență pentru întreaga activitate, în semn de recunoaștere a efortului depus pentru păstrarea tradițiilor.

Titlul de „Cetățean de onoare” al Alexandriei a fost decernat, anual, începând cu 1996, iar de-a lungul timpului au fost desemnați cetățeni de onoare scriitori, sportivi, medici, oameni de afaceri, veterani de război sau interpreți de muzică populară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here