Florin Tăbărana, noul subprefect de Teleorman, a depus jurământul

0

În prezența subsecretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, Florin Tăbărana a depus, marți, jurământul în funcția de subprefect al județului. În sala mare de ședințe a Palatului Administrativ au fost prezenți prefectul județului, Emilia Paraschivescu, fostul subprefect, Nicoleta Voicu, și șefi ai instituțiilor deconcentrate din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

“Sunt onorat pentru încrederea acordată de Guvernul României pentru numirea mea în această funcție și mulțumesc celor care m-au sprjinit. Înțeleg pe deplin responsabilitatea acestei funcții, mai ales în contextul dificil în care ne aflăm, dar sper că încet, încet vom reveni la normal. Vin cu o experiență vastă de la Primăria Moșteni și în Instituția Prefectului, îmi asum responsabilitatea pentru această funcție și susțin toate măsurile care pot duce la dezvoltarea județului nostru. În colaborare cu doamna prefect, cu instituțiile statului, cu partenerii de dialog social și cu mass-media. Ușa mea va fi deschisă permanent, tuturor primarilor și aleșilor locali, pentru orice problemă care ține de Insstituția Prefectului. (…) Vreau să o asigur pe doamna prefect că sunt un om de echipă și că vom colabora, în continuare, așa cum am făcut-o și până acum”, a spus noul subprefect, după depunerea jurământului.

Florin Tăbărana, noul subprefect de Teleorman, vine de la Primăria Moșteni, unde a ocupat ani de zile funcția de secretar al instituției, Cu câteva luni în urmă, acesta s-a transferat la Instituția Prefectului, pe un post de consilier pe probleme publice, după cum chiar acesta spune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here