Festivalul “Tradiție și Dans în Conțești” a ajuns la a II-a ediție/ Senatorul Eugen Pîrvulescu: “Un eveniment bine organizat, cu mulți copii talentați și artiști de excepție”

0

În perioada 7 – 9 aprilie, într-o atmosferă de sărbătoare, la Conțești s-a desfășurat cea de-a doua ediție Festivalului “Tradițție si Dans în Contesti”, care a reunit numeroase ansambluri de dans, soliști vocali de excepție, tradiții și obiceiuri.

 

La fel ca și prima ediție, și ediția din acest an a fost organizată în cadrul proiectului “Traditie și Dans – Pod peste Dunăre” RoBg 511, în colaborare cu partenerii bulgari. Și tot în perioada menționată, cu ocazia marii sărbători a Floriilor, a fost organizat și un Bâlci, prilej de bucurie și petrecere pentru toate vârstele.

La invitația primarului Viorel Peța, prezent la festival a fost și senatorul Eugen Pîrvulescu, despre eveniment liderul PNL Teleorman precizând că “a fost bine organizat, cu mulți copii talentați și artiști de excepție”.

“Am participat cu drag, duminică, la Festivalul „Tradiție și Dans în Conțești”, în urma invitației domnului primar al comunei, Viorel Peța.
A fost un eveniment bine organizat, cu mulți copii talentați și artiști de excepție din Teleorman și alte județe.
Am interacționat cu oamenii din Contești și am petrecut momente minunate alături de cei prezenți.
Pe această cale, vreau să îi asigur pe toți teleormănenii că voi susține în continuare cultura și tradițiile noastre, atât în calitate politician, cât și în calitate de fiu al acestui județ.
Mulțumesc tuturor pentru această zi specială!”, a spus președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here