Fără cazuri noi de COVID-19 în județul Teleorman

0

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus până luni, 11 mai, este de 101, la nivelul județului Teleorman, conform celei mai recente raportări a Institutului de Sănătate Publică, la fel ca și în informarea precedentă, de duminică, 10 mai.

Așadar, în ultimele 24 de ore, niciun caz de infecție cu virusul SARS-CoV-2 nu a fost înregistrat în Teleorman.

În schimb, la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 226 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul ajungând luni, 11 mai, la 15.588 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Din totalul persoanelor infectate, 7.245 au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale, în timp ce alte 972 au decedat după ce au contractat noul coronavirus. La nivelul județului Teleorman au fost înregistrate, până în prezent, șapte decese provocate de infecșia cu noul coronavirus.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt, în prezent, 14.745 de persoane. Alte 19.059 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Pentru județul Teleorman, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate, duminică, 180 de persoane. Conform sursei citate, numărul persoanelor izolate la domiciliu și monitorizare a ajuns la 316.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here