EXMED SI VICTORIA ASANACHE OFERĂ ŞEDINŢE GRATUITE DE ÎNDRUMARE ŞI CONSILIERE ÎN DOMENIUL ONCOLOGIC

0

Victoria Asanache continuă seria şedinţelor GRATUITE oferite de EXMED, depăşind bariera impusă de actualul sistem împovărat de birocraţie şi oferă o parte din marea sa experienţă acumulată în sectorul oncologic pentru a ghida corespunzător bolnavii de cancer sau aparţinătorii acestora.

Este momentul în care cancerul, indiferent de forma lui- de colon, de sân sau ovar, este prezentat ca un început de drum și nu ca un sfârșit de viață de către Victoria Asanache, liant intre cabinetul doctorului și pacient.

Pentru Victoria fiecare caz este special, are particularitațile lui. Aceasta ascultă, simte împreună cu bolnavul şi îndrumă fiecare persoană cu care interacționează. Uniţi de acelaşi flagel, oamenii caută informaţie, atenţie, grijă şi oricând au ocazia solicită sfaturi.

La una din ședințele de consiliere găzduite de Clinica EXMED, Victoria ASANACHE, navigator medical, i-a avut alături pe cei diagnosticaţi cu cancer de sân, colon, pulmonar sau melanom care aşteptau din partea Victoriei răspunsuri la o serie de întrebări şi sfaturi. Victoria a analizat rând pe rând dosarele celor programaţi, a interpretat analize şi le-a recomandat să urmeze anumite etape în lupta cu boala. Totodată, a interacţionat şi cu cei care nu au fost diagnosticaţi cu cancer, dar au dorit să ştie dacă există metode de prevenţie şi ce anume influenţează apariţia afecţiunii oncologice.

Pe scurt, la şedinţele susţinute de Victoria Asanache au venit tineri, au venit vârstnici, bolnavi sau sănătoşi tun, OAMENI determinaţi să lupte împotriva cancerului, pentru ei şi pentru cei de lângă ei. EXMED consolidează angajamentul luat la finalul anului 2019 şi continuă seria şedinţelor GRATUITE susţinute de Victoria Asanache pentru a creşte rata de succes in investigarea, diagnosticarea corecta si gasirea tratamentului cel mai potrivit, prin eliminarea barierelor de tip financiar, de comunicare sau de natura psihologica în lupta cu cancerul.

Pentru programări la şedinţele GRATUITE susţinute de navigatorul medical trebuie să sunaţi la numărul de telefon 0347911.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here