Eugen PIRVULESCU: Realizăm investițiile în infrastructură, așteptate de români!

0

Județul nostru are nevoie de investiții și investitori. Lipsa locurilor de muncă este cea mai mare problemă a teleormănenilor, iar acest lucru se vede și se simte peste tot, oriunde am merge.

De aceea, Programul de Guvernare al Partidului Național Liberal a fost creat în funcție de nevoile stringente ale oamenilor, ne axăm, în principal, pe investiții.

Pentru a aduce investitori, avem nevoie de infrastructură modernă, avem nevoie de utilități în mediul rural, rețea de apă și canalizare, rețea de gaze naturale, străzi practicabile, nu pline de gropi și noroi.

În Teleorman, lucrurile se mișcă. Am început investițiile în reabilitarea drumurilor și am demarat proiecte pentru extinderea rețelei de gaze naturale.

La nivel național, PNL are planuri mari, dar foarte bine calculate, astfel încât să nu ne facem de râs în fața românilor, cu proiecte nerealizabile, apoi să inventăm scuze penibile pentru nerealizări, cum s-a tot întâmplat în ultimii 30 de ani.

Partidul National Liberal are ca principal scop modernizarea și dezvoltarea României. După ce am adus țara, din nou, intr-o poziție credibilă în U.E., avem acces la fonduri europene, fonduri pe care le vom accesa masiv, pentru a demara adevărata schimbare în țara nostră.

Ne propunem să unim regiunile istorice ale României cu autostrăzi, drumuri expres și cale ferată de mare viteză, prin închiderea coridoarelor pan-europene de transport.

Vrem să finalizăm peste 970 Km de autostrăzi și drumuri expres în perioada 2021-2024.

Dezvoltăm infrastructura feroviară aferentă zonei metropolitane a Municipiului Bucureşti, prin modernizarea Inelului Feroviar Bucureşti;

Modernizăm infrastructura porturilor maritime și fluviale: Constanța, Galați, Giurgiu, Corabia, Calafat, Drobeta, Oltenița.

Modernizăm infrastructura aeroportuară la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Aeroportul Internațional Timișoara-Traian Vuia, la Compania Națională Aeroporturi București, precum și la Aeroportul Inter-național Avram Iancu din Cluj-Napoca;

Implementăm Programul Strategic de Dezvoltare al Aeroportului Internațional Henri Coandă București, în valoare de 4,77 miliarde Lei.

Dezvoltăm infrastructura locală, la standarde europene, prin investiții de

8 miliarde lei pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în 750 de localități.

Alocăm 1 miliard Euro pentru racordarea localităților la rețelele de gaze – apel deschis în 2020.

Ne propunem ca 70% din drumurile județene și locale să fie  modernizate, în următorii 4 ani.

Vrem să modernizăm infrastructura școlară pentru o Românie educată, prin construirea sau reabilitarea a 2.500 de creșe, grădinițe și școli, 40 de campusuri școlare și 30 de cămine studențești.

Reabilităm 8 centre universitare și 250 săli de sport școlare.

Construim spitale noi, moderne, dintre care trei spitale regionale, la Iași, Cluj și Craiova, și alte 10 unități sanitare noi și cu extinderi, prin programele europene de finanțare.

Reabilităm și modernizăm 25 spitale județene și 110 spitale orășenești;

1.450 centre medicale în mediul rural.

Toate acestea nu sunt promisiuni, ci obiective pe care guvernarea liberală își propune să le realizeze, în următorii patru ani.

 

Președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

La comanda PNL TELEORMAN, CMF AEP 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here