Eugen PÎRVULESCU: „Nu voi promite proiecte fantasmagorice sau minuni. Vom aduce în Teleorman fonduri europene și proiecte clare, pe care le vom realiza!”

0

Astăzi, vin în fața cetățenilor, în calitate de candidat pentru funcția de senator în Parlamentul României, cu promisiunea fermă că tot ceea ce v-am spus că vom realiza va fi dus la bun sfârșit.

Nu voi promite proiecte fantasmagorice sau minuni. Acum, când avem Guvenul Orban de partea noastră, împreună cu echipa liberală care va ajunge în Parlamentul României, vom aduce în Teleorman fonduri europene și proiecte clare, pe care le vom realiza, pentru că doar în acest fel vom putea să ținem capul sus în fața celor care ne-au ales.

În perioada următoare voi prezenta tot ce ne-am propus să realizăm în Teleorman și pot afirma cu certitudine că toate proiectele noastre sunt realizabile în fapte, nu pe hârtie.

Teleormănenii sunt sătui de promisiuni care au rămas la nivel de campanie electorală. Acum, când avem votul oamenilor, suntem determinați să demonstrăm că si în Teleorman se poate.”

#DezvoltămTeleormanul  #EchipaLiberală

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

La comanda PNL TELEORMAN, CMF AEP 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here