Liberalii din județ s-au reunit joi, 14 martie, în ședința Biroului Politic Județean, pentru a pune la punct organizarea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai. De asemenea, au fost discutate, în cadrul întâlnirii, candidațurile validate de conducerea PNL pentru scrutinul din mai.

Referitor la lista de candidați cu care Partidul Național Liberal va veni în fața electoratului la alegerile europarlamentare, președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu a precizat că este alcătuită din „ oameni implicati si dedicati partidului”.

„ Echipa susținută de PNL este alcătuită din oamenii serioși, care își vor face datoria cu profesionalism si implicare. Cei mai mulți dintre ei au demonstrat-o și sunt convins că o vor face în continuare cu aceeași îndârjire”, a spus Eugen Pîrvulescu.

Totodată, senatorul PNL de Teleorman și-a propus ca organizația județeană pe care o conduce să obțină un scor foarte bun în scrutinul de la finalul lunii mai.

„România trebuie să fie reprezentată cu demnitate și profesionalism la Bruxelles. Interesele țării nu pot fi apărate decât de oameni capabili, oameni care au idei și proiecte. Am încredere că PNL Teleorman va reuși să obțină un scor foarte bun la final”, a mai spus președintele PNL Teleorman.

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, joi, 14 martie, lista cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Liberalii au votat pentru 21 de candidaţi, însă primii 12  dintre aceștia sunt considerați eligibili. Lansarea candidaților va avea loc, sâmbătă, în cadrul summit-ului PPE de la București.

Liberalii se vor prezenta în fața electoratului la alegerile europarlamentare de pe 26 mai cu Rareș Bogdan (moderator TV),  Mircea Hava (primar Alba Iulia), Siegfried Mureșan (europarlamentar), Daniel Buda (europarlamentar), Adina Vălean, (europarlamentar), Vasile Blaga (fost co-președinte PNL, fost președinte PDL), Dan Motreanu  (fost deputat, fost secretar general PNl), Gheorghe Falcă (primar Arad), Cristian Bușoi (europarlamentar), Marian-Jean Marinescu (europarlamentar),  Vlad Nistor, Mihai Țurcanu (europarlamentar).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here