EUGEN PÎRVULESCU: „Încercăm doar să ne facem datoria de oameni și să îi ajutăm, așa cum putem, pe cei care au atâta nevoie în această perioadă dificilă prin care trecem cu toții”

0

750 de pachete ce conțin alimente de bază (zahăr, ulei, orez, făină, fidea, conserve) au plecat, miercuri, către persoane vârstnice și din categoria celor cu venituri reduse din localitățile din județ. Demersul aparține organizației județene a Partidului Național Liberal, președintele filialei, senatorul Eugen Pîrvulescu precizând că s-au alăturat campaniei atât membri de partid, cât și persoane fizice și juridice din județ, care au vrut să întindă o mână de ajutor, în această perioadă, celor nevoiași.

Pachetele conțin, pe lângă produsele alimentare necesare fiecărei gospodării, mai ales în contextul apropierii Sărbătorilor Pascale, și câte două măști de protecție și câte două formulare pentru declarațiile pe proprie răspundere, cu care cetățenii se pot deplasa pe durata stării de urgență.

Campania a fost demarată luni, 13 aprilie, iar solicitările venite din partea celor nevoiași la numărul de telefon pus la dispoziție de liberalii din județ au fost numeroase. Până vineri, spune liderul PNL Teleorman, numărul pachetelor ce vor ajunge în localitățile din județ, se va apropia de 1.200.

“Este un demers la care s-au alăturat și persoane juridice și fizice din județ, care nu au carnet de membru PNL. Ne-am dorit să venim în ajutorul celor care sunt mai puțin norocoși și care au nevoie, mai ales în această perioadă, de o mână întinsă. Pachetele sunt identice, toate conțin alimente de bază, și vor fi împărțite de voluntari care au fost instruiți astfel încât să fie respectate întocmai ordonanțele militare. Am stabilit deja, voluntarii vor merge câte doi la poarta oamenilor, persoane vârsnice, care nu se pot deplasa, și persoane cu venituri reduse, care se descurcă foarte greu, vor lăsa pachetele și vor pleca mai departe. Vreau să fie foarte clar că alimentele sunt ambulate individual, tocmai pentru a respecta toate normele de igienă și toate prevederile în vigoare”, a explicat Eugen Pîrvulescu.

Senatorul PNL a ținut să sublinieze faptul că este vorba despre donații, venite din partea membrilor de partid, dar și de la oameni de bine din județ, care nu au afinități politice, dar care și-au dorit să dea o mână de ajutor celor care au cea mai mare nevoie, în această perioadă.

“Nu facem un eveniment din asta, pentru simplul fapt că nu considerăm că este un eveniment. Încercăm doar să ne facem datoria de oameni și să îi ajutăm, așa cum putem, pe cei care au atâta nevoie în această perioadă dificilă prin care trecem cu toții, mai ales acum, că se aprope și Sărbătorile Pascale. Eu am făcut un apel la oamenii de bine, să ne vină în ajutor pentru ca numărul celor care primesc aceste pachete să fie unul cât mai mare, având în vedere solicitările numeroase primite la partid, iar apelul meu nu a rămas fără ecou”, a precizat președintele PNL Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here