Eugen Pîrvulescu: În Teleorman este nevoie de investiţii, care să creeze noi locuri de muncă, de atragerea fondurilor europene nerambursabile

0

“Un rezultat de excepţie, unul istoric” este declaraţia făcută de senatorul Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, imediat după aflarea procentelor la alegerile pentru Parlamentul European.

Liderul judeţean afirmă că s-au deschis porţile către câştigarea Consiliului Judeţean Teleorman, în alegerile de anul viitor, dar şi obţinerea unui scor electoral semnificativ ce va duce la câştigarea a cel puţin 50 de primării din judeţ.

“Greul abia acum începe. Rezultatul votului ne bucură, dar, în acelaşi timp, ne responsabilizează. Oamenii au mari aşteptări de la noi şi vom depune toate eforturile pentru a nu-i dezamăgi. În Teleorman este nevoie de investiţii, care să creeze noi locuri de muncă, de atragerea fondurilor europene nerambursabile, de proiecte în educaţie şi valorificarea potenţialului agricol. Din 2020, odată cu obţinerea CJ Teleorman, toate acestea vor deveni realităţi. Este o promisiune făcută conjudeţenilor mei încă din 2016. Sunt convins că în alegerile locale din vara anului viitor PNL va câştiga peste 50 de primării”, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu.

Totodată, preşedintele liberalilor a ţinut să mulţumească tuturor teleormănenilor pentru prezenţa la vot, indiferent de opţiunea politică, primarilor PNL, consilierilor judeţeni, municipali şi locali, colegilor şi membrilor de partid pentru implicarea şi devotamentul de care au dat dovadă în alegerile europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here