EUGEN PÎRVULESCU: „În județul nostru, Partidul National Liberal va aduce fonduri europene, atât de necesare pentru investiții și modernizare”

0

Fonduri europene pentru Teleorman

În județul nostru, Partidul National Liberal va aduce fonduri europene, atât de necesare pentru investiții și modernizare.

Prea mulți ani județul a fost lăsat în paragină, în timp ce oamenilor li se servea aceeași poveste expirată, plină cu promisiuni fără acoperire financiară.

Fondurile europene înseamnă dezvoltare reală, însă politicienii care au tot condus tara atâția ani nu au fost interesați de accesarea acestora, la un moment dat am fost chiar pe ultimul loc în Europa la absorție, pentru că astfel de fonduri nu se obțin decât în baza unor proiecte serioase și sunt verificate cu strictețe.

Guvernul liberal nu va face rabat de la aceste finanțări. Avem specialiști care lucrează permanent la proiecte viabile, astfel încât vom ajunge să ne dezvoltăm în următorii 4 ani, cât alții nu au reușit în 30 de ani.

Vom accesa cel mai mare pachet de fonduri europene pentru investiții și dezvoltarea României, în valoare de 80 miliarde euro, structurate pe mai multe domenii, fonduri cu care vom aduce România în lumea civilizată și, implicit, județul Teleorman.

#DezvoltămTeleormanul

#FonduriEuropene

#DezvoltareReală

#TeleormanMerităMaiMult

Președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

La comanda PNL TELEORMAN, CMF AEP 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here