EUGEN PÎRVULESCU: „Guvernul Cîțu continuă finanțările pentru a realiza ceea ce ne-am propus pentru județul nostru”

0

Investițiile pe care le-am anunțat în județul nostru, în campania electorală, nu au rămas simple promisiuni de politician candidat.

Vreau să asigur teleormănenii că principalul meu scop, reiterat imediat după ce am obținut un nou mandat de senator, este continuarea programelor demarate în Teleorman.

După un an destul de dificil, din toate punctele de vedere, sunt în măsură să vă anunț că Guvernul Cîțu continuă finanțările pentru a realiza ceea ce ne-am propus pentru județul nostru sărăcit în decursul multor ani de indiferență politică, din partea celor care ne-au condus.

Guvernul Cîțu prelungește contractele de finanțare prin PNDL 2. Astfel, în 2021, vor fi alocate fonduri pentru realizarea investițiilor în infrastructură, în toate domeniile: rețele de apă și canalizare, modernizarea și construirea unor școli și dispensare, respectiv asfaltarea de drumuri.

Mai mult, pentru beneficiarii din județul nostru Guvernul Cîțu facilitează semnarea contractelor în Teleorman, fără a mai fi nevoie de deplasarea acestora la minister.

Așadar, anul 2021 va marca multe investiții în județul nostru. V-am promis, ne ținem de cuvânt, iar faptele vor vorbi de la sine.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here