Emilia Paraschivescu, prefectul județului, a vizitat voluntarii care activează în cadrul Direcției de Sănătate Publică

0

Prefectul județului Teleorman, Emilia Paraschivescu, a vizitat miercuri Call Center-ul Direcției de Sănătate Publică pentru a-i cunoaște pe voluntarii care vin în sprijinul activității instituției în realizarea anchetelor epidemiologice, în contextul generat de pandemia de coronavirus.

„Am discutat cu voluntarii de la DSP Teleorman, le-am mulțumit pentru implicare și m-a bucurat vivacitatea și determinarea lor. Deși sunt tineri, fiind elevi ai școlilor sanitare din Alexandria, sunt altruiști, extrem de responsabili și dinamici. Sunt convinsă că implicarea lor voluntară îi va ajuta să devină buni profesioniști.

Pentru mine, voluntarii de la DSP Teleorman sunt, atături de personalul medical din prima linie, eroii acestor zile”, a precizat Emilia Paraschivescu.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman beneficiază, în prezent, de sprijinul a 11 voluntari, care contribuie la realizarea anchetelor epidemiologice, stabilirea contacților persoanelor confirmate, introducerea datelor în platformă și ajută la întocmirea deciziilor de izolare/carantinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here