Emilia Paraschivescu îl înlocuiește pe Liviu Dumitrașcu la conducerea Prefecturii Teleorman

0

Guvernul condus de Florin Cîțu a adoptat, miercuri, o serie de hotărâri de eliberare din funcție/ numire în funcție pentru mai mulți prefecți și subprefecți, printre care și prefectul județului Teleorman, unde Liviu Dumitrașcu a fost schimbat cu Emilia Paraschivescu.

“HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Teleorman de către domnul Dumitrașcu Liviu

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Teleorman de către doamna Paraschivescu Emilia”, se arată în hotărârile adoptate de Guvern.

Schimbarea a fost o surpriză pentru majoritatea celor care au o legatură mai mare sau mai mică cu politica și administrația, pentru că nimic nu lăsa să se înțeleagă că va fi făcută o schimbare atât de repede și, mai ales, cu o persoană necunoscută în spațiul public.

Emilia Paraschivescu vine la conducerea Prefecturii cu o vastă experiență în administrație

Emilia Paraschivscu este teleormăneancă de la Videle și a ocupat, în timp, funcții ca auditor public intern în mai multe instituții ale statului, printre care Primăria Videle, Casa de Sănătate București, Primăria Capitalei, Institutul Național al Magistraturii sau Curtea de Conturi. O profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, pe care Guvernul o trimite la conducerea Prefecturii județului Teleorman, pentru a-l înlocui pe Liviu Dumitrașcu.

Emilia Paraschivescu este propunerea PNL pentru preluarea funcției, nu mai este un secret pentru nimeni, după ce în negocierile din coaliția de guvernare postul de prefect al județului a revenit liberalilor, la fel ca și unul dintre cele două posturi de subpefect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here