Educație la standarde europene, la Siliștea- Primarul Marin Alexandru: „Grija pentru copii și pentru siguranța lor ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare autoritate locală”

0

Marin Alexandru, primarul PSD de la Siliștea, se numără printre edilii care au înțeles că, numai prin investiții în copii și în educația lor, societatea poate face pași mari în față.
Astfel, la Siliștea, unitățile de învățământ au beneficiat de investiții serioase în infrastructură și în dotări cu aparatură performantă, astfel încât elevii care frecventează cursurile școlilor să beneficieze de cele mai bune condiții pentru derularea procesului educațional.

La Siliștea, numai în ultima perioadă, școlile din localitate au beneficiat de investiții importante, între care construirea de grupuri sanitare moderne, care să întrunească toate condițiile de siguranță pentru copii, a fost realizată încălzirea centrală în școala din localitate, iar toate clasele au fost dotate cu table inteligente, dar și cu mobilier nou.De asemenea, micuții din Siliștea beneficiază și de locuri de joacă moderne, unde își pot petrece timpul liber, la fel ca cei care merg la grădinițele și școlile de la oraș.

Mai mult, având în vedere contextul epidemic în care ne aflăm, primarul PSD Marin Alexandru a avut grijă ca toate sălile de clasă să dețină aparate de dezinfecție.
Grija pentru copii și pentru siguranța lor ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare autoritate locală. Trebuie să înțelegem, toți, că investițiile în copii, investițiile în educația lor reprezintă modalitatea prin care se pot mișca lucrurile în societate. Eu consider că am făcut lucuri normale, lucruri pe care orice primar ar trebui să le facă pentru copiii din localitatea pe care o conduce, astfel încât să putem privi cu speranță către viitor”, ne-a declarat Marin Alexandru, primarul comunei Siliștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here