Echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit la cinci accidente rutiere produse pe drumurile din județ, la final de săptămână

0
AMBULANTA TELEORMAN

Echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman au fost solicitate să intervină, în perioada 03 – 06 septembrie, ora 08.00, la nu mai puțin de 533 de cazuri, dintre acestea 33 fiind cazuri de conflicte și agresiuni fizice, se arată în raportul întocmit de conducerea instituției.
Potrivit sursei citate, echipajele de Ambulanță au intervenit și la cinci accidente rutiere produse pe raza localităților Turnu Măgurele, Perii Broșteni, Bujoreni, Tătărăștii de Jos și Poroschia, din care au rezultat șase victime.

De asemenea, în perioada menționată echipajele de salvare au intervenit și la 84 de cazuri de dureri abdominale sau de spate, la 19 cazuri de copii bolnavi, dar și la trei cazuri de persoane căzute în stradă, la trei cazui de incidente provovate de animale și la 21 de cazuri de psihiatrie.

În schimb, pentru două persoane, un bărbat de 54 de ani, din Zimnicea, și o femeie de 63 de ani, din Troianul, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here