Echipa PSD Alexandria a depus candidaturile pentru localele din 9 iunie/ Victor Drăgușin: ”Este o echipă competentă și conectată la nevoile comunității”

0
Echipa PSD Alexandria, împreună cu primarul în funcție al reședinței de județ – Victor Drăgușin, au depus, vineri, candidaturile pentru alegerile locale din data de 9 iunie. Astfel, potrivit anunțului făcut de edilul Victor Drăgușin, PSD Alexandria intră la alegerile locale cu ”o echipă competentă și conectată la nevoile comunității, acestea fiind două dintre calitățile esențiale pentru dezvoltarea comunității în direcția corectă”.

 

Astfel, Augustin Ioan, Ene Ionela Cornelia, Marian-Dragos Petcu, Ilie Sorin Gabriel, Badea Valentin Vasile, Gîlcă Cătălin Ionuț , Georgescu Doinița Nicoleta , David Elena Aurelia, Popescu Cătălin Daniel, Din Nelu, Voicilă Florea, Broșteanu Mioara Andreea , Micu Cătălin Mihai, Curea Gina, Cobârlie Silvia, Stanciu Iulian Marian, Ecaterina Cîmpeanu, Manea Florin Sorin, Crăciunică Mihaela Adriana, Ioana Panagoreț, Teodorescu Octavian Constantin, Cioabă Petre și Chiran Florin Valentin sunt candidații la Consiliul Local Alexandria.

”Ieri (n.r. vineri, 26 aprilie) ne-am depus candidaturile, eu pentru funcția de primar al municipiului și colegii mei pentru funcțiile de consilieri locali. Ei sunt reprezentanții celei mai mari, unite și puternice echipe de partid din municipiu, echipa PSD și sunt și reprezentanții unor comunități largi de oameni cu care împărtășesc obiective comune, pasiuni comune și alături de care, sau pentru care, își desfășoară activitatea. Este o echipă competentă și conectată la nevoile comunității, acestea fiind două dintre calitățile esențiale pentru dezvoltarea comunității în direcția corectă. Mă bazez pe ei și pe experiența lor pentru a propune și implementa proiecte noi în domenii precum educația, sportul, sănătatea, infrastructura, mediu, locuințe sau programe sociale. Tinerețea unora, vasta experiență a altora, pregătirea lor dar și implicarea activă în viața comunității și recunoașterea de care beneficiază fiecare în domeniul în care profesează, îi ajuta să devină vocea pentru alți tineri, pentru familiile din comunitatea noastră și pentru seniori, asigurându-se că preocupările și nevoile lor sunt luate în considerare în procesul de luare a deciziilor.
Vă mulțumesc tuturor pentru voința și decizia voastră de a contribui la dezvoltarea comunității noastre! Prin implicarea voastră activă, suntem în măsură să promovăm prin noi și utile proiecte, sănătatea, sportul și educația în rândul tuturor cetățenilor, dar și să dăm curs solicitărilor venite din comunitate și să le transformăm în noi investiții pentru dezvoltarea Alexandriei. Vă mulțumesc pentru susținerea și ajutorul vostru!”, a precizat primarul Victor Drăgușin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here