DUPĂ ANI DE BLOCAJE, LA CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL PENTRU TINERI, DIN ALEXANDRIA, AU FOST RELUATE LUCRĂRILE!

0
Primarul Municipiului Alexandria, Victor Dragusin, anunță că au fost reluate lucrările de construcție la Centrul Multifunctional Pentru Tineri.

Centrul Multifunctional Pentru Tineri va avea sală de spectacole multifuncțională, ceainărie și librărie, 2 săli de conferințe cu 47 locuri și respective 98 de locuri, spații de expunere, spații de proiecție, cabine pentru actori, etc.
Centrul va fi dotat cu sisteme mecanice de montare / demontare scenă, ecran cinematograf acționat electric, instalații de lumini, instalații pentru efecte speciale, instalație audio cu comandă centralizată, prelucrare sonorizare, sistem surround de sonorizare în plafon și pereți, instalație de tradus cu sistem de căști wireless, proiectoare.
Investiția este derulată de către Compania Națională de Investiții.

Iată ce a declarat Primarul Municipiului Alexandria, Victor Drăgușin: “Lucrările au fost blocate în toți acești ani ca urmare a schimbărilor apărute după Colectiv în legislația privind securitatea la incendiu. Tot proiectul a trebuit refăcut. A fost nevoie să se obțină din nou toate avizele conform noii legislații. S-a organizat o nouă licitație pentru lucrările nou apărute. Acum se lucrează la exterior și în interior și sper ca până în vară să fie receptionat de către CNI și predat către Primărie pentru a putea fi folosit în scopul pentru care am solicitat reabilitarea lui. Dacă nu se refăceau toate documentațiile și nu se obțineau din nou toate avizele, chiar dacă era terminată clădirea nu am fi putut să o folosim niciodată, deoarece nu puteam să o autorizăm. Nu ne jucăm cu viețile oamenilor!”

#ContinuămÎmpreună!, a tinut sa-i asigure pe locuitorii Alexandriei, primarul Victor Dragusin, într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here