Două persoane din Alexandria au fost arestate pentru proxenetism

0

Tribunalul Teleorman a dispus, miercuri, arestarea preventivă față de un bărbat și o femeie din Alexandria, soț și soție, bănuite că ar fi racolat cinci femei pe care le-ar fi exploatat sexual în Marea Britanie.

 

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au documentat activitatea infracțională a celor două persoane care, potrivit rezultatului cercetărilor, în perioada 2015 –2019, sub promisiunea obținerii de locuri de muncă în străinătate sau metoda lover-boy, ar fi determinat cinci femei să practice prostituția în folosul lor, potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Teleorman.
“În vederea probării activității infracționale au fost efectuate acte de urmărire penală pe teritoriul Marii Britanii și au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la adrese din municipiul Alexandria, două persoane fiind conduse la audieri.
În urma probatoriului administrat, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă față de inculpați.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here