Doua autoturisme si un autotren implicate in aceasta dimineața intr-un accident in satul Vaceni! O persoana încarcerată si alte doua rănite!

0

 

Un nou accident pe drumurile teleormănene! De data aceasta au fost implicare trei autovehicule: doua autoturisme si un autotren.
Acidentul rutier s-a petrecut in satul Vaceni, iar in urma acestuia au rămas trei victime din care o persoana incarcerata.

 

Accidentul a fost anunțat prin 112 in jurul orei 6:30 iar la fata locului au intervenit in cel mai scurt timp echipajele de prim ajutor: Detasamentul de pompieri Alexandria cu un echipaj descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma, un echipaj SMURD, un ATPVM si doua ambulante de la Serviciul județean de urgentă .

Trei victime! O persoana încarcerată si alte doua cu traumatisme

In urma accidentului au rezultat 3 victime, soferul Loganului a fost incarcerat si a suferit traumatisme la nivelul capului. celelalte 2 victime, sot si sotie, din Ford, au fost puțin mai norocoși.
barbatul a primit primul ajutor la fata locului si a refuzat transportul la spital iar Femeia a fost preluata de un echipaj SAJ cu traumatisme la nivelul abdomenului.

Cazul a fost preluat de politie pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.
Revenim cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here