Dosare penale pentru șoferi prinși la volan fără permis sau sub influența alcoolului

0
Politia rutiera

Pentru polițiștii din județ începe să devină un obicei depistarea în trafic a șoferilor aflați sub influența alcoolului sau fără să dețină permis de conducere. Numai în ultimele 24 de ore, doi bărbați din județ s-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat la volan după ce s-au cinstit sau fără să dețină permis de conducere.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, luni după-amiază, un tânăr în vârstă de 19 de ani, din Drăgănești-Vlașca, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

Și tot luni, 6 iunie, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Zâmbreasca, în timp ce conducea un autoturism pe DE 70 în localitatea Buzescu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cazul acesta, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here