Dosare penale pentru șoferi care s-au urcat băuți la volan

0

Polițiștii zimniceni au întocmit, duminică, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului în cazul unui bărbat din comuna Furculești, depista în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Piatra, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, pentru că emena halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și polițiștii din Alexandria au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului în cazul unui bărbat în vârstă de 31 de ani din localitate, depistat, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării, prezentând halenă alcoolică. Întrucât a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, și acesta a fost condus la spital, fiindu-i recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, duminică, polițiștii alexăndrineni au depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din Alexandria, deși ar fi consumat băuturi alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, sâmbătă, polițiștii din Turnu Măgurele au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului în cazul unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Măldăieni, depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Turnu Măgurele, prezentând halenă alcoolică. Fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here