Doru Stănescu, candidatul PNL la Primăria Beciu: “M-am săturat să văd că nu mișcă absolut nimic în comună”

0

Doru Stănescu este candidatul cu care PNL vrea să câștige Primăria Beciu. Cea mai bună soluție pentru problemele cu care se confruntă cetățenii din Beciu, spune, despre el, Doru Stănescu, atunci când este întrebat de ce-ar trebui să-l voteze oamenii la alegerile din 27 septembrie.

Sunt născut în 4 iulie 1956, am absolviut Facultatea de Agronomie București, am lucrat în numeroase instituții unde am ocupat functii cu răspundere, am avut societatea mea cu profil agricol, am fost și viceprimar al comunei Beciu în perioada 2004-2008, iar acum candidez pentru funcția de primar. De ce? E foarte simplu: m-am săturat să văd că nu mișcă absolut nimic în comună, m-am săturat să văd că oamenii se resemnează și nu mai speră la nimic bun, pentru că nu primesc nimic bun. Anii trec, tinerii ne pleacă, bătrânii rămân ai nimănui…Așa nu se mai poate, iar pe 27 septembrie putem face schimbarea de care avem atâta nevoie aici, la Beciu”, își începe Doru Stănescu prezentarea.

Candidatul PNL la Primăria Beciu spune că și-a făcut lista de consilier cu care vine în fața alegătorilor în așa fel încât primele opt poziții sp fie ocupate de tineri cu dorință de muncă și cu proiecte concrete pentru localitatea în care trăiesc.

Cât despre proiectele pe care le are în plan pentru localitatea Beciu, Doru Stănescu vorbește despre drumurile din câmp, unde fermierii întâmpină numeroase probleme în a-și transporta cerealele, despre reabilitatea unităților de învățământ, dar și despre salubritate ori crearea de locuri de joacă pentru copii.

De asemenea, Doru Stănescu vorbește espre plantarea a mii de tei în localitate, despre asfaltarea ulițelor din comună, dar și despre atargerea de mici investitori, ceea ce ar duce, evident, la crearea unor locuri de muncă pentru cetățeni.
„Eu am pus mult suflet pentru comună, am făcut două poduri peste apă când aveam societatea agricolă și nu m-a ajutat nimeni, am fost și viceprimar, iar acum văzând că nu se mișcă absolut nimic, eu sunt dispus să depun tot efortul pentru un proiect european, să rezolv problema drumurilor în câmp, unde fermierii au mari probleme foarte mari cu transportul cerealelor, în doresc foarte mult ca școala să fie pe primul loc, școala alături de sănătate, iar la Beciu avem lipsă acută de personal sanitar, avem un medic de familie care vine o dată pe săptămână, foarte puțin după părerea mea, mai avem o farmacie înființată de mine în 2008, ceea ce este, la fel, prea puțin comparativ cu necesitățile oamenilor… Eu îmi doresc ca Beciu să arate altfel, să nu mai existe gunoaie, vreau să văd o primărie curată, să văd oameni care mai și zâmbesc, care au unde să lucreze în comuna în care locuiesc. Tot ce vreau să fac reprezintă lucruri care pot fi făcute, eu nu promit lucruri mărețe, nu promit aeroporturi… vreau ca tinerii să revină acasă, vreau ca bătrâni să nu mai fie singuri”, ne-a mai declarat candidatul PNL la Primăria Beciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here