Doi șoferi prinși băuți la volan, la final de săptămână; alți trei au fost depistați fără permis de conducere

0

Polițiștii au intervenit la aproximativ 280 de evenimente, în perioada 11 – 13 iunie, dintre acestea nu mai puțin de 260 fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

În urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 370 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 150.000 de lei, au reținut 39 de permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.
La finalul săptămânii, la nivelul județului au fost înregistrate patru accidente rutiere ușoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de șapte infracțiuni, dintre care trei pentru conducere fără permis, iar două pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (valoarea cea mai mare înregistrată ca urmare a testării cu aparatul alcooltest fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul unui bărbat care conducea un autoturism pe raza comunei Orbeasca).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here