Doi bătrâni, tâlhăriți la Mârzănești. Aceștia au fost deposedați de o sumă mare de bani

0

La data de 27.01.2020, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către un bărbat, din comuna Mârzănești, cu privire la faptul că trei persoane au intrat în locuința sa, l-au bătut și i-au sustras bani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce se aflau în locuință, două persoane din satul Valea Părului, comuna Mârzănești, soț și soție, cu vârsta de 71, respectiv 64 de ani, au fost agresate fizic de către persoane necunoscute și, sub amenințarea unui obiect contondent, le-a fost sustrasă o importantă sumă de bani.

Tot ce trebuie să știm despre infecţia cu VIRUSUL CORONAVIRUS din China: simptome, mod de transmitere, tratament, prevenţie

Victimele au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital, la acest moment fiind în afara pericolului.

Încă de la momentul sesizării oamenii legii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerea lor la răspundere. A fost constituit un cerc de suspecți, activitățile desfășurându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Șofer din Sârbeni, prins drogat la volan. Tânărul riscă între unu și cinci ani de închisoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here