Doi bărbați reținuți după ce au profanat mai multe morminte dintr-un cimitir din Videle

0

Polițiștii din Videle au reținut luni, 14 februarie, doi bărbați de 21 și 47 de ani, din Giurgiu, bănuiți că ar fi profanat mai multe morminte dintr-un cimitir din Videle, la finalul lunii noiembrie. Cei doi vor fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, potrivit IPJ Teleorman.

“Polițiștii din cadrul Secției nr.9 Poliție Rurală Videle au continuat cercetările în dosarul penal din anul 2021 privind infracțiunile de furt calificat și profanare de morminte săvârșite în noaptea de 28-29 noiembrie 2021 într-un cimitir din orașul Videle.
Astfel, la data de 14 februarie a.c., față de un tânăr în vârstă de 21 ani și un bărbat în vârstă de 47 ani, ambii din județul Giurgiu s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în ziua de 15 februarie a.c., să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Persoanele în cauză fiind încarcerate în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman”, au transmis, marți, reprezentanții IPJ Teleorman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here