DJ612, reabilitat și modernizat prin PNI “Anghel Saligny”/ Adrian Gâdea: “Infrastructura rutieră este prioritatea noastră, de aceea ne concentrăm eforturile în atragerea de investiții pentru un județ mai prosper”

0
Președintele Consiliului Județean Teleorman a anunțat că Drumul Județean 612, care leagă limita județului Olt de Buzescu, va fi reabilitat și modernizat prin PNI “Anghel Saligny”. Astfel, potrivit sursei citate, vor fi supuși modernizării 40 de km din drumul menționat.

 

“Infrastructura rutieră este prioritatea noastră, de aceea ne concentrăm eforturile în atragerea de investiții pentru un județ mai prosper.
Un proiect major este modernizarea Drumului Județean 612, esențial pentru acces și dezvoltare. Prin Programul Anghel Saligny, am obținut fonduri pentru 40 de km supuși procesului de modernizare. Cu sprijinul fondurilor europene, reabilităm un drum ce leagă limita județului Olt de Buzescu. Planificăm modernizarea tuturor drumurilor județene în administrarea Consiliului Județean, deoarece comunitatea noastră merită o infrastructură avansată și sigură!”, a transmis președintele CJ Teleorman Adrian Gâdea.
De asemenea, în ultima ședință a Consiliului Județean, au fost aprobate documentațiile pentru realizarea obiectivelor de investiții privind reabilitarea și modernizarea a încă două drumuri județene, respectiv: DJ 703, limită județ Olt – Balaci, Ciolănești (DJ 701) – Buzescu(DE 70); DJ 679E, limită județ Argeș – Siliștea Gumești(DJ 703).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here