Dispensar uman pentru locuitorii comunei Drăgănești -Vlașca

0

Locuitorii comunei Drăgănești -Vlașca vor beneficia de servicii medicale de calitate chiar în comunitatea lor. În acest sens, Primarul Ciprian Ciuperceanu a anunțat, luni, că în perioada următoare vor demara lucrările pentru obiectivul de investiții: „Construire şi dotare dispensar uman Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești-Vlașca, strada Parcului, nr.4”.

“Pentru a consolida sistemul de sănătate destinat comunei noastre și pentru a atenua efectele sociale și economice ale pandemiei, vă împărtățesc, cu mare bucurie, faptul că în perioada următoare, se vor demara lucrările pentru obiectivul de investiții: „Construire şi dotare dispensar uman Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești-Vlașca, strada Parcului, nr.4”.

Astfel, cetățenii, de toate vârstele, din comuna Drăgănești-Vlașca vor beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, oranizate la nivelul de: centru de permanență; două cabinete medicale deservite de medicii de familie; cabinet stomatologic.

Alături de susținerea dvs., îmi pun toate speranțele și priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”, a transmis primarul Ciprian Ciuperceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here