Directorul Școlii Gimnaziale Conțești, decorat de președintele României

0

Părintele Berceanu George Lili, director al Școlii Gimnaziale Conțești, a fost decorat de președintele României, cu Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler, “în semn de apreciere pentru activitatea didactică, inclusiv în context pandemic, remarcând eforturile depuse pentru creșterea calității, echității și participării la procesul educațional, dar și pentru dezvoltarea competențelor digitale sau civice în comunitatea educațională”.

„Astăzi cu prilejul Zilei Naționale a României am primit Ordinul „Meritul pentru învățământ” în grad de cavaler din partea Președintelui României. Aceata decorație nu este doar pentru mine ci reprezinta recunoașterea muncii din ultimii ani a tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice din Școala Gimnaziala Contești. Este meritul întregii comunități. Astăzi cu prilejul Zilei Naționale a României am primit Ordinul „Meritul pentru învățământ” în grad de cavaler din partea Președintelui României. Aceata decorație nu este doar pentru mine ci reprezinta recunoașterea muncii din ultimii ani a tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice din Școala Gimnaziala Contești. Este meritul întregii comunități”, este mesajul directorul Școlii Gimnaziale Conțești.

Dascălul teleormănean a primit distincția miercuri, de Ziua Națională a României, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here