Deputat PNL Costel Barbu: “Continuăm să dăm viață proiectelor începute în 2020, în care oamenii și-au pus toate speranțele de mai bine”

0

Liberalii continuă proiectele demarcate, anul trecut, de Guvernul condus de Ludovic Orban, iar până la finalul acestui an se vor finaliza lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Mihăilești, a anunțat deputatul PNL Costel Barbu.

Parlamentarul de Teleorman spune și că lucrările sunt executate de firma SC Viarom Construct SRL după un proiect al SC Consitrans, iar centura Mihăilești are o lungime de 3,180 km, pe care se vor construi o intersectie Tip T, 2 sensuri giratorii și 2 parcări de lungă durată, una pe partea dreaptă, la km 1+780 și una pe partea stangă, la km 1+960. Valoarea contractului se ridică la suma de 36.862.651,20 lei fără TVA.

Continuăm să dăm viață proiectelor începute în 2020, în care oamenii și-au pus toate speranțele de mai bine. Până la finele acestui an vor fi încheiate lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Mihăilești, așa cum am anunțat anul trecut, în campanie.
Obiectivul a fost prevăzut în programul de modernizare și reabilitare al guvernului #LudovicOrban, pentru anul acesta.
Lucrările la centura Mihăilești sunt executate de SC Viarom Construct SRL după un proiect al SC Consitrans și au o lungime de 3,180 km, pe care se vor construi: o intersectie Tip T, 2 sensuri giratorii și 2 parcări de lungă durată, una pe partea dreaptă, la km 1+780 și una pe partea stangă, la km 1+960.
Valoarea contractului de lucrări este de 36.862.651,20 lei fără TVA.
Am spus mereu că siguranța în trafic este una dintre prioritățile mele, iar acum am posibilitatea să demonstrez acest lucru.
Mă bucur că pot contribui la construirea unei vieți mai bune pentru oameni, iar toți cei care circulă în zona respectivă vor beneficia de o infrastructură modernă, care asigură scurtarea timpilor de parcurgere a distanțelor, îmbunătățirea siguranței traficului și reducerea numărului de accidente pe această rută.
Orașul Mihăilești nu va mai fi o localitate aglomerată, pentru că traficul de tranzit va fi scos în afara sa. Locuitorii din Mihăilești se vor putea bucura mai mult de orașul lor pentru că varianta ocolitoare va permite reducerea poluării aerului și a poluării sonore prin devierea traficului greu și creșterea fluenței traficului rămas în zona urbană.
Împreună ne facem viața mai bună!”, este mesajul deputatului PNL Costel Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here