Deputat Florin Piper Savu: “USR+ nu este Albă ca Zăpada, de aceea PSD refuză mascarada și nu intră-n scandalul dintre PNL sau USR+”

0

Nu doar liberalii sunt responsabili de creșterea accelerată a prețurilor și de scăderea nivelului de trai, transmite deputatul PSD Florin Piper Savu, potrivit căruia “USR+ nu este Albă ca Zăpada, de aceea PSD refuză mascarada și nu intră-n scandalul dintre PNL sau USR+”.

Social-democratul susține că PSD va vota moțiunea de cenzură inițiată de AUR- USR+, dacă aceasta va ajunge în plen, iar în caz contrar invită celeltalte partide la negocieri, pentru a contribui „la un text comun pe care să-l semneze alături de cei 157 de parlamentari PSD și PSD va depune imediat moțiunea în Parlament cu un text comun agreat care va fi votată de toți parlamentarii săi”.
Mai mult, spune Florin Piper Savu, la consultările de la Cotroceni, PSD va merge cu propria variantă de premier, fiind exclusă atât posibilitatea unui guvern de uniune națională, precum și varianta susținerii unui guvern minoritar PNL.

În România Normală a lui Iohannis țara se scufundă, românii suferă! Alianța Dreptei Unite a promis reforme și o bună guvernare, dar avem un haos generalizat la pachet cu scădere dramatică a nivelului de trai, scumpiri fără precedent, o pandemie scăpată complet de sub control cu un grav eșec al vaccinării. Românii așteaptă ca guvernanții să-și întoarcă fața spre ei și probemele lor, dar între aliații PNL și USR+ este o batălie acerbă pentru interese personale și de grup.
Românii nu suferă doar din cauza PNL, USR+ nu este Albă ca Zăpada, de aceea PSD refuză mascarada și nu intră-n scandalul dintre PNL sau USR+. Întreg guvernul actual trebuie demis! TOȚI sunt vinovați pentru dezastrul, haosul și suferința aduse românilor. Singura soluție reală și de durată pentru crizele profunde în care se află țara, o reprezintă alegerile anticipate.
PSD a participat la ședința Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului, a asigurat cvorumul, dar nu s-a amestecat în scandalul dintre PNL și USR+ privind semnăturile pe moțiune. Partidele puterii trebuie să rezolve această problemă!
PSD va vota fără rețineri moțiunea AUR-USR+ dacă junge în plen. Ne-am exprimat constant că Guvernul Cîțu trebuie demis!
Dacă moțiunea AUR-USR+ nu ajunge în plen, PSD invită toate partidele care vor să dea jos Guvernul Cîțu – inclusiv USR+, dacă într-adevăr vrea asta – să contribuie la un text comun pe care să-l semneze alături de cei 157 de parlamentari PSD și PSD va depune imediat moțiunea în Parlament cu un text comun agreat care va fi votată de toți parlamentarii săi.
PSD nu va susține un guvern minoritar PNL și nici nu va participa la un guvern de uniune națională.
După ce guvernul Cîțu va pica, PSD va merge la consultările de la Cotroceni cu propria propunere de premier”, este poziția deputatului Florin Piper Savu față de moțiunea inițiată de AUR-USR+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here