Deputat Costel Barbu: ”Urmăresc cu mare atenție ca proiectele de investiții în sănătatea teleormănenilor să fie implementate”

0

Deputatul liberal, Costel Barbu anunță acum că au intrat ”în linie dreaptă procedurile de achiziție pentru demararea lucrărilor de extindere și modernizare la două spitale din Teleorman”. Este vorba despre Spitalul Zimnicea, unde va fi modernizată secția de recuperare medicală și de construirea unui corp nou la cel mai mare spital, Spitalul de Urgență din Alexandria.

Intrăm în linie dreaptă cu procedurile de achiziție pentru demararea lucrărilor de extindere și modernizare la două spitale din Teleorman. Ofertele depuse, până la data de 11.02.2021, pentru lucrările la proiectul ”Modernizare Spital Orășenesc Zimnicea, amenajare și dotare secție de recuperare medicală” sunt în faza de evaluare și în cel mai scurt timp vom afla câștigătorul.

Termenul până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectul ” Construire corp nou la Spitalul Județean de urgență- Alexandria , S+P+5E” este 8.03.2021 și vor intra de îndată în analiza Comisiei de evaluare.

Urmăresc cu mare atenție ca proiectele de investiții în sănătatea teleormănenilor să fie implementate așa cum am planificat și să nu mai fie blocate.

Vă rog să îmi semnalați orice problemă pe care o identificați în bunul mers al vieții în Teleorman. Împreună ne construim viața pe care ne-o dorim!”, a declarat Costel Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here