Daruri pentru copiii nevoiași și bătrânii de la Tătărăștii de Jos – Aurelian Neagoe: “Ne-am dorit să știe că nu sunt singuri, că le suntem alături”

0

Aurelian Neagoe, primarul PSD de la Tătărăștii de Jos, însoțit de tinerii social-democrați din județ, au mers, în preajma sărbătorilor de iarnă, la copiii nevoiași, la persoanele cu probleme grave de sănătate și la bătrânii de la centrul înființat de preotul Florin Danu în localitate, cu daruri pentru marea sărbătoare care se apropie.

Aceasta este o perioadă în care ne deschidem sufletele și ne gândim la ce-am făcut, ce-am fi putut face mai bine și ne trasăm, totodată, niște obiective pentru anul următor. Noi ne-am dorit, acum, în prag de Crăciun, să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor și să alinăm bătrânețea bunicilor din centrul de la noi din localitate. Ne-am dorit să știe că nu sunt singuri, că le suntem alături. Pe această cale vreau să urez tuturor cetățenilor din Tătărăștii de Jos sărbători binecuvântate și să întâmpine cu brațele deschise anul nou care se apropie!”, a spus primarul Aurelian Neagoe

Copiii s-au arătat încântați de darurile primite, iar bunicii i-au întâmpinat pe oaspeți cu lacrimi în ochi. Dincolo de cadourile cu care au venit încărcați, pe chipurile bătranilor din centrul de la Tătărăștii de Jos s-a putut citi mulțumirea că cineva le trece pragul și le spune o vorbă bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here