Cu Daniel Constantin la cârmă, PNL Teleorman a câștigat fiefuri importante ale PSD, ca Videle și Orbeasca

0
Deși mai nimeni din interiorul PNL nu-i dădea credit la modul serios, președintele organizației Daniel Constantin a ales să meargă pe mâna lui Cornel Gogan la primăria Videle. Iar șeful PNL Teleorman a câștigat pariul cu el însuși, candidatul PNL Cornel Gogan reușind să câștige la scor alegerile locale pentru funcția de primar al orașului Videle, un oraș condus de PSD încă din anul 2012.

 

Dar primăria Videle nu a fost singura surpriză de proporții a liberalilor teleormăneni la alegerile din 9 iunie. Două dintre cele mai mari localități din județ, respectiv Orbeasca și Plosca, ambele conduse de primari PSD, au fost castigate de PNL la scrutinul de duminică și nu oricum, ci la scor. Despre Orbeasca se poate spune că a fost o victorie la fel de importantă ca și cea de la Videle, mai ales ca actualul primar este unul cu vechime la conducerea administrației locale.

Decizia de nominalizare a lui Cornel Gogan pentru Primaria Videle s-a dovedit o decizie înțeleaptă, chiar dacă au existat voci care contestau această candidatura

Când s-a tras linie, în partea liberalilor au fost trecute 28 de primării, dintre care una de oraș – Videle, după ani de zile în care toate orașele au revenit PSD la alegeri, dar și un scor decent la Consiliul Județean – aproape 27% pentru mandatele de consilieri și 26% pentru candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Marin Țole.

Rezultatele sunt unele de natură să confirme implicarea noului președinte al PNL Teleorman Daniel Constantin, dar și să mobilizeze aripa liberală pentru următoarele runde de alegeri ce vor avea loc în a doua jumătate a acestui an – parlamentare și prezidențiale.

Daniel Constantin, desi venit recent la cârma organizației PNL Teleorman, o organizație destul de fragmentată și măcinată de lupte interne, a reușit să coaguleze o echipă cu care să poată lucra, așa încât să pună capăt discuțiilor din partid, dar și să reușească să obțină un scor bun în alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here