Cristi Barbu deschide lista PNL pentru Camera Deputaților: „Mai avem un hop şi după aceea putem să lucrăm timp de 4 ani la dezvoltarea judeţului”

0

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, deschide lista de candidaturi a PNL Teleorman pentru Camera Deputaților la alegerile din decembrie, iar printr-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare mulțumește atât colegilor de partid, cât și premierului Ludovbic Orban, pentru încrederea acordată.

„Mulţumesc colegilor din Biroul Politic Naţional pentru votul din această seară! Mulţumesc preşedintelui Ludovic Orban pentru ȋncrederea pe care mi-a acordat-o când a decis să deschid lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor ȋn Judeţul Teleorman! Mulţumesc ȋncă o dată teleormănenilor pentru ȋncrederea şi votul acordate la alegerile locale din 27 septembrie!

Mai avem un hop şi după aceea putem să lucrăm timp de 4 ani, fără alegeri, la dezvoltarea judeţului nostru. Încrederea voastră mă onorează şi mă responsabilizează!”, scrie Cristi Barbu pe pagina sa de Facebook

Filiala Teleorman a Partidului Național Liberal și-a desemnat, vineri, candidații pentru Parlament, prin votul secret al tuturor membrilor Colegiului Director Județean. În urma votului exprimat, candidații PNL Teleorman care au intrat în competiția internă și ale căror candidaturi au fost validate, pentru cele două camere ale Parlamentului, sunt: Pîrvulescu Eugen, la Senat, și Barbu Costel, urmat de Calotă Ică Florică, Stoian Maria și Cornel Gogan, la Camera Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here