Crimă oribilă în comuna Călinești. După o petrecere de pomină, și-a omorât propriul nepot

0

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 02.02.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de incupatul ARMĂSARU STAN din Bucureşti, care locuia fără forme legale în comuna Călineşti, sat Copăceanca, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „omor”, faptă  prev. de art. 188 alin. 1 C.p. cu aplic. art. 199 alin. 1 C.p, comisă faţă de nepotul său (fiul surorii sale).

La data de 02.02.2017 inculpatul ARMĂSARU STAN a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele: în seara zilei de 01.02.2017, în jurul orelor 1830, în timp ce se afla în incinta dezafectată a Şcolii gimnaziale Copăceanca, la o petrecere privată, inculpatul a înjunghiat-o cu un cuţit pe victimă, producându-i leziuni ce i-au cauzat decesul imediat. În prezent, inculpatul este arestat preventiv pe o durată de 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal şi nu are rolul de a înfrânge prezumţia de nevinovăţie a persoanei cercetate.

Informatia de Teleorman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here