Crește numărul persoanelor cu COVID-19 în Teleorman – Bilanțul a ajuns la 109

0

În ultimele 24 de ore, alte patru cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 au fost înregistrate la nivelul județului Teleorman, conform raportării Institutului de Sănătate Publică de marți, 5 mai.

Bilanțul îmbolnăvirilor cu COVID-19 ajunge, astfel, la 109 pentru Teleorman, de la debutul pandemiei de coronavirus.

Pe teritoriul țării, numărul cazuri de infecție cu noul coronavirus a ajuns la 13.837 până marți, 5 mai, cu 325 de cazuri de îmbolnăvire înregistrate de la precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică.

De asemenea, numărul persoanelor declarate vindecate și externate a ajuns, până marți, la 5.454. În schimb, 827 dintre persoanele confirmate cu COVID-19 au decedat.

La nivelul județului Teleorman, numărul deceselor provocate de noul coronavirus rămâne la șase.

Grupul de Comunicare Strategică mai transmite că, la nivel național, 12.727 de persoane sunt în carantină instituționalizată, în timp ce alte 19.748 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În Teleorman, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în centrele de carantină funcționale la nivelul județului erau cazate, luni, 153 de persoane, în timp ce alte 111 persoane sunt izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here