COVID-19 / Tot personalul de pe Secția de boli infecțioase a Spitalului “Caritas” a fost testat, după ce asistenta șefă a fost infectată cu coronavirus

0
Tot personalul Secției de boli infecțioase a Spitalului “Caritas” din Roșiori de Vede a fost testat și trimis în izolare la domiciliu, după ce asistenta șefă a secției a fost confirmată pozitiv de testele privind infecția cu coronavirus.

Femeia a fost transferată la Spitalul “Victor Babeș” din București, pentru că are unele probleme de sănătate ce nu i-au permis să rămână la spitalul suport COVID pozitiv din Teleorman. Sunt voci care susțin că femeia ar fi contractat virusul de la bărbatul din Roșiori, decedat în urmă cu o săptămână, din cauza COVID-19.

În acest caz, este important de aflat cât de echipat a fost personalul de pe secție atunci când a intrat în contact cu bărbatul și, mai ales, dacă nu a fost echipat suficent, de ce s-a întâmplat acest lucru. Autoritățile au deschis o anchetă epidemiologică, în care vor stabili exact persoanele cu care a mai intrat asistenta sefă de pe Secția de boli infecțioase în contact și cărora le-am mai fi putut transmite aceasta viruslui.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până la data de 7 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.
În județul Teleorman a mai fost confirmat un singur caz,
 de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategicădar la nivel național au fost înregistrate alte 360 de noi cazuri de îmbolnăvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here