COVID-19/ Încă doi teleormăneni infectați cu noul coronavirus au decedat

0
Alte două decese provocate de infecția cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în Teleorman, mai exact în municipiul Alexandria, în cazul a doi bărbați, vecini de bloc.

Unul dintre cele două decese a fost deja raportat de Institutul de Sănătate Publică, iar potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, internat pe data de 15 aprilie la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, transferat ulterior la Spitalul Colentina, pentru suport respirator (intubare și ventilare mecanică). Acestuia i-au fost recoltate probe pe data de 15 aprilie, iar pe data de 17 aprilie a venit confirmarea. A decedat la Spitalul Colentina, pe data de 24 aprilie, Bărbatul avea comorbidități, respectiv diabet zaharat, insuficiență cardiacă și afectare pulmonară.

Cel de-al doilea deces nu a fost, încă, raportat de autorități, însă se pare că este vorba despre un bărbat cu vârstă de peste 55 de ani, tot din Alexandria, vecin de bloc cu bărbatul al cărui deces a fost deja confirmat.

La nivelul județului Teleorman, numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma infecției cu noul coronavirus a ajuns la cinci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here