COVID-19/Alte șase persoane din Teleorman, confirmate cu coronavirus

0

Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 la nivelul județului Teleorman a ajuns la 144 vineri, 29 mai, conform Grupului de Comunicare Strategică, de la precedenta raportate fiind înregistrate șase noi cazuri de îmbolnăvire.

Până vineri, 29 mai, pe teritoriul țării au fost înregistrate 18.982 de cazuri de COVID-19, din totalul persoanelor confirmate pozitiv 12.829 fiind declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 191 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Totodată, până în prezent, 1.240 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov și Harghita, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.371 de persoane. Alte 95.176 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În Teleorman, numărul persoanelor din centrele de carantină ajunsese la 10, joi, 28 mai, iar al celor aflate în izolare la domiciliu ajunsese la 1.544.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here