Costel Barbu, deputat PNL: „800 milioane de euro, fonduri europene pentru extinderea rețelei de gaze naturale din România”

0

Deputatul PNL de Teleorman Costel Barbu face apel la autoritățile din județ să pregătească proiecte și să aplice pentru localitățile pe care le conduc, în contextul în care anul acesta, guvernul condus de Florin Cîțu va deschide, pentru extinderea rețelei de gaze naturale, apeluri pentru 800 de milioane euro din bugetul UE, pe exercițiul financiar 2021-2027.

„Anul trecut, guvernul Ludovic Orban a alocat un miliard de euro din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare, pentru extinderea rețelei de gaz din țara noastră, din care au fost trase, în primul apel, 200 de milioane euro.

Anul acesta, guvernul condus de Florin Cîțu va deschide, pentru extinderea rețelei de gaze naturale, apeluri pentru 800 de milioane euro din bugetul UE, pe exercițiul financiar 2021-2027.

Fac un apel către toți responsabilii din Teleorman: pregătiți proiecte și aplicați pentru comunitățile pe care le reprezentați. Din partea mea veți avea tot sprijinul necesar pentru a ne construi un cămin cât mai confortabil.

În noi stă puterea de a mișca și schimba lucrurile!”, este mesajul deputatului PNL Costel Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here