Cosmești – Puncte de reîncărcare vehicule electrice prin PNRR

0

18 noi investiții, în 18 localități din România, sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).Proiectele, cu o valoare totală de 45.743.489,54 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local.

 

Astfel, pentru Valul Renovării, a fost aprobat un nou proiect, în valoare de 18.768.687,02 lei, pentru renovarea energetică a unor blocuri de locuințe din orașul Uricani (jud. Hunedoara).
Pentru Fondul Local, au fost aprobate 17 noi proiecte, în valoare totală de 26.974.802,52 de lei, depuse de 17 autorități locale, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte/stații de încărcare pentru vehicule electrice și a unor echipamente și sisteme inteligente de management local.

Din Teleorman, potrivit datelor făcute publice, este finanțat proiectul “Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice în comuna Cosmești, județul Teleorman”, cu o valoare totală de 292.900,65 lei (TVA inclus).

Lista proiectelor finanțate este disponibilă la secțiunea Dezvoltare teritorială, subsecțiunea PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență a paginii Ministerului Dezvoltării: https://www.mdlpa.ro/pages/pnrr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here