CORONAVIRUS/Fără cazuri noi de COVID-19 în Teleorman

0

Niciun caz nou de infecție cu COVID-19 nu a fost înregistrat în Teleorman, în ultimele 24 de ore, numărul persoanelor confirmare de la debutul epidemiei și până joi, 28 mai, fiind de 138, la fel ca și în precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, au fost confirmate 18.791 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), până în prezent. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 197 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.629 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până joi, 28 mai, 1.229 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.712 de persoane, iar alte 89.787 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate, miercuri, 16 persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, acestea erau în număr de 1324.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 410.000 de teste, iar de la începutul epidemiei și până miercuri, 27 mai, la nivelul județului, au fost efectuate 1.540 teste COVID-19, dintre care 827 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here